De Bolero

Bolero

De Bolero bestaat al ruim dertig jaar. Begonnen in Oudewater, sinds 2010 ook te vinden in Montfoort. Met een plekje in de Hoogstraat, zit deze winkel midden in het centrum van Montfoort. De Bolero is met zijn jarenlange ervaring gespecialiseerd in damesmode, schoenen, accessoires, lifestyle- en cadeauartikelen. Een gezellige modezaak, waar de aandacht voor de klant centraal staat. Onze verkoopsters gaan dan ook graag op zoek naar een outfit die bij u past, terwijl u kunt genieten van een vers kopje koffie of een heerlijke thee.

 

Collectie

De collectie van de Bolero wordt ieder seizoen bekeken en aangepast met nieuwe frisse merken, zodat de winkel zijn eigen twist creëert. U vindt er betaalbare, vrouwelijke en draagbare merken als Yaya, Zoso, Helena Hart, Yest en Zusss. Maar ook voor de plus size vrouw heeft de Bolero verschillende merken, zoals Ophilia en Yesta. Qua schoenen kunt u bij ons terecht voor merken als Rieker, Red Rag en Monshoe. Zo kunt u van top tot teen gestyled verschijnen op de bruiloft! Of u nou gast, getuige of bruidsmeisje bent, onze verkoopsters helpen u graag. En wilt u soms een speciale, gezellige avond voor u en uw vriendinnen? Dan gaan wij graag ’s avonds speciaal voor u open voor een “pre-marriage shopping night”of een vrijgezellen party!

 

Lifestyle

Naast de kleding- en schoenencollectie, vindt u bij de Bolero ook diverse lifestyle- en cadeauartikelen. Het motto: alles is te koop. Ook die mooie lamp boven de toonbank, die stoere stoelen in de koffiecorner en die robuuste bloempotten in de etalage. Leuk als wedding gift voor de bruid en de bruidegom! En natuurlijk pakt de Bolero de cadeaus meteen voor u in!

Diensten

Presentjes Presentjes

Impressie

Meer informatie opvragen

Ervaringen

Deel dit bedrijf