De Stadskelder

Stadskelder Montfoort: Restaurant & Catering in Montfoort. Onze dienstverlening kent een grote diversiteit en daar zijn wij trots op, want wij zijn in staat om als speerpunt “alles” in - of buiten - ons huis aan te bieden.

In ons ruim 600 jaar oude pand bereiden wij onze gerechten op ambachtelijke wijze. Bij mooi weer serveren wij onze producten op het - aan de Hollandse IJssel gelegen - terras.

Op één van de mooiste locaties in Montfoort met een terras voor voldoende bezoekers gelegen aan de Hollande IJssel. Deze unieke locatie met "extra late zon" garandeert onze bezoekers een ongestoord en relaxed verpozen.

Restaurant, diner, a la carte, lunch, groepsdiners, catering (ook op locatie!), bruiloften, feesten, kinderfeesten, borrelen, recepties, cafetaria, boot aanlegplaats, fietstocht rustpunt.

Catering

Naast het verzorgen van een heerlijk culinaire avond bij ons in het restaurant, verzorgen wij ook graag een partij bij u thuis of op de zaak. Wij verzorgen de catering van a tot z waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw speciale moment op de plek waar u dat graag wilt.

https://www.explore-in-360.com/publish/Stadskelder/Stadskelder.html

Impressie

Meer informatie opvragen

Ervaringen

Deel dit bedrijf