Flitsend Fotografie

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Nu kunnen jullie beginnen met het regelen van alle leuke dingen. Een mooie locatie, de kapper, de visagist, de jurk, de taart een leuke ambtenaar. En natuurlijk niet te vergeten een geschikte fotografe die met veel zorg en aandacht jullie liefdevolle huwelijk kan vast leggen. Gevonden!

Mijn bruidsreportages zijn spontaan, passievol en romantisch. Jullie mooiste dag is voor mij een grote uitdaging. Terwijl jullie genieten, beleven en feesten, ben ik voortdurend aan het zoeken naar momenten die jullie eigen verhaal vertellen. Het detail, de eerste ontmoeting, de kus, de make-up, het eten van de taart. De high five met de getuigen, de knuffel van je moeder en de traan van je oma. Details die je zelf misschien niet eens had opgemerkt. Flitsend Fotografie zorgt ervoor dat je altijd weer even terug kan gaan naar dat ene mooie moment om nooit te vergeten. Met de focus op gevoel en emotie creëren wij herinneringen van nu voor later.

Diensten

Fotografen Fotografen

Impressie

Meer informatie opvragen

Ervaringen

Sabine en Jeroen

Marina is een zeer spontane en leuke vrouw en we hadden gelijk een goed gevoel bij haar als fotograaf voor onze trouwdag. Op de dag zelf heeft ze van alle momenten, groot en klein, foto’s gemaakt en achteraf kunnen we ieder moment van de dag weer terug beleven door deze foto’s. Ook de gasten waren heel positief over Marina en ook het fotoalbum is prachtig geworden.

Deel dit bedrijf