Molen de Valk

In 1753, toen Hendrik van Utenhove als burgemeester van Montfoort een achtkantige molen liet bouwen, had hij kunnen vermoeden dat deze molen één van de gezichtsbepalende monumenten van Montfoort zou zijn. Wat hij niet had kunnen vermoeden is dat deze molen zich anno 2018 als een perfecte locatie opwerpt om door bruidsparen te kunnen worden gebruikt hun mooiste dag van hun leven daar vast te laten leggen. Welk bruidspaar wil niet verbonden worden met een historisch monument waar het heden en verleden samenkomen.

 

Een prachtige foto op de steenzolder waar de molenstenen zeker niet om je nek hangen maar gebruikt worden om je van voedsel te voorzien of op de meelzolder waar de bruid en bruidegom het vermalen graan als meel kunnen aanraken. Wat te denken van een schitterend uitzicht op de omloop waar je blik dromerig naar eindeloze verten kan gaan en een groepsfoto op de begane grond in de authentieke molenwinkel die het geheel compleet maakt.

 

Kortom, als je in Montfoort trouwt kan je ook de historische molen (en wereldwijd bekend van de Tour de France) een onderdeel van de mooiste dag van jouw leven laten zijn door (een deel van) je bruidsrapportage daar te maken.

Diensten

Fotolocaties Fotolocaties

Impressie

Meer informatie opvragen

Ervaringen

Deel dit bedrijf