Torentje aan de IJssel

Montfoort is DE trouwstad van Nederland. Onze suite is uitermate geschikt voor deze gelegenheid. Maak je mooiste dag van je leven compleet door bij ons de dag af te sluiten. Wij kijken er naar uit om voor jullie de kers op de taart te verzorgen. Waarbij een heerlijk romantisch ontbijt op bed natuurlijk niet ontbreekt!

Unieke ervaring. Slapen aan de IJssel in een Torentje. Bij de broers Van den Berg is dit mogelijk. Wilt u zich voor een nacht de koning te rijk voelen. Kom dan overnachten in onze suite met eigen woon- en badkamer.

S‘ochtends heerlijk ontbijt op bed. De gerechten komen uit onze eigen keuken van het restaurant Stadskelder. Wij zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt!

Het gehele Torentje is in 2018 verbouwd, waardoor het van de modernste technieken voorzien is. Zodat het u een heel luxe gevoel geeft. Lekker in bad een boekje lezen met een glas wijn of in de luie stoel tv kijken met een kopje koffie. Maar het heerlijkste van alles is: vanuit je bed uitkijken over onze prachtige Hollandsche IJssel.

U waant zich echt in 1 van de schilderijen van onze Hollandsche Meesters!

https://www.explore-in-360.com/publish/Torentjeaandeijssel/TorentjeaandeIJssel.html

Diensten

Overnachten Overnachten

Impressie

Meer informatie opvragen

Ervaringen

Deel dit bedrijf