Vakantie Xperts

De organisatie van jullie huwelijk vraagt veel tijd. Er moeten veel beslissingen worden genomen voor de mooiste dag van je leven. Bij een mooie feestelijke huwelijksdag hoort een sublieme huwelijksreis. Geef hiervoor de touwtjes gerust uit handen!

Met veel enthousiasme zorgt het team van VakantieXperts Oudewater Montfoort ervoor dat deze reis een onvergetelijke en romantische ervaring wordt. Tevens hebben wij ook een wedding planner in dienst.
 

Wij verzorgen "Onvergetelijke" huwelijksreizen

Jullie profiteren onze nauwe samenwerking met diverse hotels en luchtvaartmaatschappijen. Deze partijen bieden vaak aantrekkelijke specials voor bruidsparen, zodat wij altijd een huwelijksreis kunnen bieden die past bij jullie budget.


Tips voor een onvergetelijke Huwelijksreis:

 • Luxe strandvakantie naar een exotisch oord. Denk aan: de Malediven, Seychellen of Bali?
 • Citytrip naar een romantische stad, zoals Venetië, Florence of Rome!
 • Ga op Safari door Afrika en combineer Luxe en avontuur, overnacht in luxe hotels en spot the Big Five!
 • EXCLUSIEF: Combineer jullie Huwelijksdag of Huwelijksreis met een cruisevakantie!

 

Cruise; Trouwen aan boord en Honeymoon

Romantischer kan het niet… trouwen aan boord van een cruiseschip!

Na het ja-woord op een prachtige locatie geniet u direct van de huwelijksreis aan boord. Trouwt u in de wedding chapel aan boord of liever op een van de bijzondere bestemmingen die u met het schip aandoet? Hieronder geven wij meer informatie over de diverse mogelijkheden.

 • Trouwen aan boord: officieel huwelijk op volle zee.
  Bijna elk schip heeft een wedding chapel waar de ceremonie kan worden gehouden. Trouwen aan boor (op volle zee) is maar bij enkele rederijen mogelijk!
   
 • Trouwen aan boord terwijl schip ligt aangemeerd
  Bij de meeste rederijen kunt u alleen trouwen als het schip ligt aangemeerd. U trouwt dan volgens het recht van het desbetreffende land.
   
 • Trouwen aan wal
  Uiteraard is het ook mogelijk om op een romantische locatie aan wal te trouwen. Indien u aan land trouwt regelt de rederij ook het vervoer en de locatie aan land, champagne, taart, diner etc. De mogelijkheden zijn altijd afhankelijk van rederij, route en de regels van het land. U trouwt volgens het recht van het desbetreffende land.

 

Diensten

Huwelijksreis Huwelijksreis

Impressie

Meer informatie opvragen

Ervaringen

Deel dit bedrijf