De dag van ons leven

De dag van ons leven


FotografenDinerenFeestlocatiesTrouwlocatiesDinerenFeestlocatiesTrouwlocaties


Via de open toptrouwlocatie route zijn wij in september 2016 terecht gekomen in Montfoort. Hier hebben wij een rondleiding gehad door het personeel van Kasteel Montfoort langs de verschillende locaties die zij beschikbaar hebben in Montfoort om te trouwen.

Wij vonden Montfoort gelijk een prachtige locatie door het oude, klassieke  stadscentrum, waardoor het voor ons het perfecte decor leek voor onze bruiloft. Wij waren gelijk verkocht bij het zien van de Commanderije als locatie voor onze ceremonie. Het is een prachtige oude kapel met een authentieke uitstraling. Daarnaast was de Heeren van Montfoort voor ons de perfecte locatie om na de ceremonie de borrel, het diner en het feest te houden. De Heeren van Montfoort was toen net gerenoveerd, waarbij oude elementen zijn behouden in combinatie met een modern interieur.

Wij hebben na de rondleiding gelijk met de kasteelheer Geke om te tafel gezeten om onze wensen door te spreken voor onze trouwdag 22 september 2017 en we waren zeer positief hierover. Alles was mogelijk en er werd goed meegedacht om onze wensen zo goed mogelijk tot vervulling te laten komen. Ook tijdens later contact met de locatie was geen vraag te gek en hoefden we nooit lang te wachten op een antwoord. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld en we hebben van onze ceremoniemeesters vernomen dat zij bijna geen werk meer hadden op de locatie zelf hierdoor.

Via de locatie zijn we ook in contact gekomen met Flitsend Fotografie. Marina is een zeer spontane en leuke vrouw en we hadden gelijk een goed gevoel bij haar als fotograaf voor onze trouwdag. Op de dag zelf heeft ze van alle momenten, groot en klein, foto’s gemaakt en achteraf kunnen we ieder moment van de dag weer terug beleven door deze foto’s. Ook de gasten waren heel positief over Marina en ook het fotoalbum is prachtig geworden.

Wij hebben onze huwelijksnacht doorgebracht in Hotel Montfoort samen met onze directe familie. We hadden de bruidssuite en dit was een heerlijke kamer met een mooie badkamer inclusief bubbelbad. Ondanks dat we niet lang hebben doorgebracht op de hotelkamer hebben we hier wel van genoten. Ook de rest van de familie was zeer tevreden over de kamers. Het was ook fijn dat het hotel op loopafstand van de Heeren van Montfoort lag, zodat we na het feest gelijk naar onze bruidssuite konden vertrekken. 


Deel dit bericht

Meer

Montfoort Trouwstad hoe verder!?

Montfoort Trouwstad hoe verder!?

Montfoort Trouwstad hoe verder!? De Stichting Montfoort Trouwstad…
Lees meer

Nieuwjaarswens

Nieuwjaarswens

Montfoort Trouwstad wenst iedereen een liefdevol en gezond…
Lees meer

Een bijzondere dag voor Maud (6) en Luuk (3)

Een bijzondere dag voor Maud (6) en Luuk (3)

Zaterdag 24 augustus was een bijzondere dag voor…
Lees meer

Kinderen zeggen JA tijdens de 24 uur van Montfoort

Kinderen zeggen JA tijdens de 24 uur van Montfoort

Tijdens de 13e editie van de 24 uur…
Lees meer

'Montfoorter krijgt de meeste Valentijnskaarten van heel Nederland'

'Montfoorter krijgt de meeste Valentijnskaarten van heel Nederland'

Woon je in Montfoort? Dikke kans dat je…
Lees meer